Google AdWords

Uanset om du har en webshop eller en simpel hjemmeside, kan du bruge Google AdWords til at skaffe flere kunder. Og afkastet af hver en investeret krone kan måles med Google Analytics. Vi er Google AdWords specialister og vil gerne hjælpe dig godt i gang med at annoncere eller optimere dine nuværende kampagner.

 

Pakkerne

Her ser du vores pakker

BASIS

Fra 3.000 DKK pr. md. 

UDVIDET

Fra 5.800 DKK pr. md. 

KOMPLET

Fra 9.800 DKK pr. md.

Optimeringer Månedlige Ugentlige Ugentlige
Månedlig analyse og rapport Overblik Detaljeret Detaljeret
Overvågning Månedlig Ugentlig Daglig
Mail-support
Telefon-support
Kvartalsmøde om status og muligheder
Proaktiv rådgivning om muligheder og udfordringer
Timer pr. md. 4+ 7+ 12+
Binding Ingen Ingen Ingen
Alle priser er eksklusive moms. Se vores Google AdWords ordforklaring, hvis du har spørgsmål til indholdet af pakkerne. 
 

Hvad er Google AdWords

Med Google AdWords har du mulighed for, at vise annoncer for din målgruppe, når de søger på Google efter dit produkt. Google AdWords er en måde, hvorpå du kan sende betalt trafik ind til din side, på nøje udvalgte søgetermer.

Du får altså mulighed for, at betale dig til gode placeringer på Google, overfor kunder der har et behov som du kan opfylde. Vi hjælper dig med, at få sat dine kampagner godt op og sørger løbende for, at du får vist de rette annoncer, på de rette tidspunkter, på de bedst mulige placeringer til den bedst mulige pris.

Vores tilgang til AdWords-arbejde

Se figuren nedenfor og læs om vores metode til at give vores kunder mest kvalitet for pengene. Du er velkommen til at sende en besked, hvis du har spørgsmål eller ringe til vores AdWords specialist, Andreas Solgaard, på 22 48 20 02.

 

Adwords specialister

Google AdWords opsætning af AdWords specialister

Vi hjælper dig med, at komme godt i gang med din annoncering på Google AdWords, med at opsætte din AdWords konto, dine kampagner og din målretning efter “best practice” og sikrer dig, at du kommer godt fra start med din annoncering.

Vi laver søgeordsanalyser ud fra dine produkter, dine konkurrenter og din hjemmeside, via en række søgeordsværktøjer. Alt dette i samarbejde med dig, så vi også udnytter din ekspertise på markedet samt din viden om netop din målgruppe og vores ekspertise indenfor online annoncering, AdWords opsætning og målretning.

Opstart – Google AdWords indebærer

 • Oprettelse og opsætning af AdWords-konto
 • Søgeordsanalyse (bl.a. baseret på hjemmesiden, konkurrenter samt div. søgeordsværktøjer)
 • Dialog om målsætning, målgruppe, budget, budskab, mv.
 • Opsætning af AdWords-kampagner og -annoncegrupper på søgenetværket (inkl. annoncetekster og søgeord)
 • Oprettelse af annonceudvidelser (så annoncen fylder så meget som muligt)
 • Splittesting af annoncetekster, så vi kommer ud med budskaberne på den bedst mulige måde

Ring til TobiasGoogle AdWords optimering

Først og fremmest er det vigtigt at forstå, at Google AdWords ikke er en engangsopsætning, hvorefter det hele bare kører på skinner – det hele kører, men det kører som oftest af skinnerne, hvis ikke man hele tiden optimerer ud fra den data man får ind.

Vi sørger for, at du hele tiden bliver fundet på de rigtige søgeord, byder således at du får de mest lønsomme placeringer og hjælper dig med at få så højt et kvalitetsresultat som muligt – kvalitetsresultatet er Googles vurdering af din relevans i forhold til det enkelte søgeord.

Desto større relevans Google vurderer du har, desto bedre placeringer og billige klikpriser får du.

Det er altså yderst vigtigt, at du hele tiden optimerer ud fra den data, Google AdWords indsamler til dig, for at sikre at du vises på de korrekte tidspunkter, på de bedste placeringer og til den mest lønsomme pris.

Optimering – Google AdWords indebærer

 • Løbende optimeringer
  • Søgeordsoptimering (tilføjelse af søgeord der performer og ekskludering af negative søgeord)
  • Splittesting mellem annoncer (evt. oprettelse af annoncetekster der matcher kampagner, tilbud eller andet tidsbestemt)
  • Løbende budjusteringer
  • Løbende arbejde med at skaffe bedre kvalitetsresultater
  • Løbende arbejde med præcision af målretning (tid, sted og placering)
 • Månedlig rapport
 • Løbende overvågning

Muligheder med Google Adwords

Der findes i Google AdWords en lang række yderligere muligheder, end almindelig annoncering i Googles søgenetværk. Muligheder der – hvis de bruges korrekt og til de rette formål – er yderst brugbare.

Nedenfor ses en kort beskrivelse af disse – en beskrivelse der kan uddybes hvis ønsket.

google-analytics

Søgenetværks muligheder

Search-kampagne: Den hyppigste brugte annonceringsform i google AdWords. Her kan du byde ind på specifikke søgeord og derved være synlig med dit budskab, når brugerne laver relevante søgninger i Google.

RLSA-kampagne: (Remarketing Lists for Search Ads): Giver mulighed for at målrette annoncetekster/bud særligt mod tidligere besøgende af siden.

DSA-kampagne: (Dynamic Search Ads): Er en dynamisk kampagne, som er god hvis man har stor udskiftning i sit produktsortiment (eksempelvis på en tilbuds-landingside).

Shoppingkampagne: Også kaldet “billedannoncer” – her bliver dine produkter vist visuelt, når en kunde søger efter det på Google.

Displaynetværks muligheder (Gode til branding):

Displaykampagne: Annoncer på Googles displaynetværk – Du har mulighed for at vise bannere med kampagner, dit brand eller lignende overfor brugere der surfer rundt på diverse hjemmesider – disse kan målrettes meget specifikt mod netop din målgruppe.

Remarketing på displaynetværket: Annoncer på Googles displaynetværk overfor kunder der tidligere har besøgt din side.

Dynamisk Remarketing: Denne er ligesom “Remarketing på displaynetværket”, her bliver dine annoncer blot vist som billedannoncer, det vil sige at hvis en bruger har kigget på et specifikt produkt, har du mulighed for at vise netop dette produkt for brugeren de næste x antal dage efterfølgende.

Youtube-kampagne: Her har du mulighed for at annoncere på youtube ved enten tekstannoncer eller videoannoncer.

Andreas Solgaard

Partner

22 48 20 02

JEG KAN HJÆLPE DIG

Bliv kontaktet af Andreas