Google Analytics

google-analytics

Mål og optimér din markedsføring

Med Google Analytics kan du måle, analysere og optimere værdien af trafikken på din hjemmeside. Hvis du ikke gør det, risikerer du at spilde tid og penge på din online markedsføring.

Google Analytics er suverænt det mest udbredte webanalyse-værktøj og bruges på millioner af hjemmesider og webshops.

Hvis det bliver implementeret og brugt korrekt, er Google Analytics en sand guldmine af indsigt om bl.a. din målgruppe, dine trafikkilder og værdien af din hjemmeside og markedsføring.

Hos Beruf er vi certificerede Google Analytics-specialister og kan hjælpe dig med sporing på din hjemmeside – uanset om det er en ny eller eksisterende konto, du arbejder med.

Få bedre data end konkurrenterne

Data er i dag en afgørende konkurrenceparameter i online markedsføring. Hos Beruf er vi certificerede i Google Analytics. Vi kan hjælpe dig med at få:

  1. Korrekt sporing på hjemmesiden
  2. Forbedret datakvalitet i Google Analytics
  3. Målsporing og tragtvisualisering
  4. Udvidet sporing af brugernes adfærd

Alt i alt får du mere og bedre data – og vi hjælper dig med at omsætte det hele til viden og handling.

Hør mere om Analytics

Hvorfor bruge Google Analytics?

Google Analytics er utroligt kraftfuldt, avanceret og nemt at komme i gang med. Derfor bliver det brugt flittigt på millioner af store og små hjemmesider, til at måle effekten af annoncering, sociale medier, søgemaskiner, etc.

Hvad koster Google Analytics?

Det er et gratis værktøj, Google stiller til rådighed. Det betyder at dine konkurrenter sandsynligvis allerede har sat det op og måske er de også gået i gang med at bruge det, men mange kender ikke mulighederne i Analytics og ender derfor med en meget grundlæggende eller simpel opsætning. Vi kan hjælpe dig med korrekt sporing, uanset om du sælger varer, timer eller budskaber.

Lad os tage en uforpligtende snak og se, hvordan vi kan hjælpe dig i gang.

Andreas Solgaard

Partner

22 48 20 02

JEG KAN HJÆLPE DIG

Bliv kontaktet af Andreas