Referencer

Her kan du se et udvalg af vores cases.

Webdesign

Ruby

Ruby er en cocktailbar i hjertet af København, som flere gange er udnævnt til en af de 50 bedste barer i verden.

Sådan en titel forpligter og derfor har vi designet og udviklet ny hjemmeside til Ruby.

AdWords

KGI – Københavns Gestalt Institut

Da KGI kom til os, havde de en eksisterende AdWords konto, som kørte uden konverteringssporing.

Det er en udfordring vi tit ser, når vi over tager AdWords-konti. Uden konverteringssporing opsat i Google Analytics samt nogle mål med markedsføringen, arbejder man i blinde og kan ikke afgøre om annoncekronerne er godt givet ud.

Webdesign

Swipx

Swipx er en online service, der hjælper brugere med at finde den rette software til deres behov.
Vi har rådgivet i opstartsfasen, udviklet hjemmesiden Swipx.com og hele backenden med rapportering, brugerstyring og betalingssystem.

Webdesign

Danmarks Film Akademi

Danmarks Film Akademi står bag Robert prisen og havde derfor brug for en ny brugervenlig hjemmeside, med medlemslogin, hvor medlemmer kan logge ind og stemme på de nominerede til prisen.

Webdesign

Lidkoeb

Lidkoeb er en bar på Vesterbro, som ville have en ny hjemmeside. Den skulle kunne bruges til at booke bord og derudover var der ikke de store krav. Sammen fandt vi frem til deres udtryk, som lægger stor vægt på atmosfæren.

Webdesign

TRIBE, We Are All Heroes

We Are All Heroes er et sportsfællesskab.
De havde brug for ny hjemmeside med en medlemsdel, så de kunne styre medlemskaber samt tilbyde fordele til de betalende medlemmer.
Vi har kodet denne løsning og været med til at rådgive, for at finde den ideele løsning, der også kan udvikles i takt med at fællesskabet vokser.

Webdesign

Scanpartners

I vores indledende samtaler med Scanpartners fandt vi frem til kernebudskaberne og gik på den baggrund væk fra et traditionelt website med flere undersider og valgte i stedet at lave en hjemmeside, der passede til deres profil og indhold.

Webdesign

CheChe

CheChe er et mindre konsulentbureau, der er specialiseret i konference- og mødehåndtering. Vi leverede design og udvikling af hjemmesiden.

En del af vores arbejde bestod i at visualisere processer og de muligheder, som CheChe kan tilbyde.

Som de fleste virksomheder, ønsker CheChe at bruge hjemmesiden til at skabe kontakt til potentielle kunder. Derudover var et sekundært mål, at få flere nyhedsbrevsmodtagere, som over tid kan blive kunder.

Webdesign

Rope Access

Rope Access tilbyder arbejdsklatring. Både kurser og at udføre håndværksopgaver fra reb.

Målet var en ny hjemmeside, som kunne formidle budskabet og fordelene ved at udføre opgaver fra reb, i stedet for at gøre det fra f.eks. lift.