Vi er meget glade for vores samarbejde med Beruf, som har hjulpet os med at blive mere specifik på vores online kampagner samt Google Ads.

Beruf er utroligt dygtige og professionelle. De er gode til at have løbende dialoger for at sikre, at man er på rette vej. Hvornår end man har et problem, og hvad end det måtte være, er de klar til at rådgive. Man er i gode hænder hos Beruf.

– Lærke Kirstine Kjær, CBS HD-Uddannelserne

SEAS-NVE – Beruf hjælper med at udbrede kendskab til fremtidens energiassistent

Et af Danmarks største kundeejede energiselskaber har valgt det digitale marketingbureau Beruf til at markedsføre et vigtigt produkt i energiselskabets 2025-strategi.

Se casen »

Dødspændende Zombieløb slår rekorder

Markedet for diverse forhindringsløb har i de senere år undergået en eksplosiv udvikling, hvilket har afstedkommet en høj konkurrence. Arrangører af diverse events kæmper hårdt for at at lokke deltagere til, og det er her Berufs kompetencer kommer i spil.

Se casen »

Vi har igennem de seneste par måneder arbejdet tæt sammen med Beruf om at sætte nogle meget niche-prægede kampagner op, som allerede performer over målsætningen. Vi havde en ambition om at opnå den ønskede effekt inden for 3 måneder, men allerede inden den første måned var gået, stod det klart, at vi allerede der ramte over det projekterede niveau.

– Nicolai Hofsø, Chief Commercial Officer, Billy

Ruby

Ruby er en cocktailbar i hjertet af København, som flere gange er udnævnt til en af de 50 bedste barer i verden.

Sådan en titel forpligter og derfor har vi designet og udviklet ny hjemmeside til Ruby.

Se casen »

Som almindelig kunde er markedet for online markedsføring svært at gennemskue, og man kan være i tvivl, om man er i gode hænder. Efter at have samarbejdet med forskellige konsulenter og bureauer skiftede vi i foråret 2018 til Beruf. Her oplever vi, at vi endelig har fundet den rette samarbejdspartner, hvor vi i fællesskab kan nå de mål og de ambitioner, vi har med vores virksomhed.

Det at Beruf har medarbejdere med forskellige kompetencer og specialer indenfor online markedsføring, giver tillid, troværdighed – og resultater. Vi oplever, at alle er dedikerede til opgaven, har en høj faglighed, er professionelle, holder hvad de lover –  og at vi får god sparring til en kontinuerlig udvikling i en altid positiv atmosfære. Efter et halvt års samarbejde har vi oplevet en fordobling af patient-tilgangen til klinikken. Og det er ikke ”bare” nye patienter – men de ”rigtige” patienter – som vi som specialklinik, ønsker at hjælpe med vores ekspertise.

For os betyder samarbejdet med Beruf både ro og glæde i hverdagen. Ro – i forhold til at vi ved, at vi har styr på vores markedsføring. At vi har et styringsværktøj og en spændende og effektiv måde at få nye patienter på, hvor vi oplever ’value for money’. Glæde – ved at hver uge få nye patienter ind hos os, som er i det rette segment i forhold til vores specialer og behandlingsfilosofi.

– Tandlæge Nicolai Yde, Klinik for æstetik, implantater og rekonstruktion

Nicolai Yde

Amladcykler traf det kloge valg ved at vælge Beruf som fast samarbejdspartner for vores Adwords-annoncering samt Analytics setup. Vi får løbende kvalificeret inputs samt råd til en i markedet rigtigt god value-for-money pris. Vi glæder os til vores videre ekspansion med Beruf.

– Martin Andersen, Adm. Direktør, Amladcykler

AMladcykler

Det har været det bedste valg jeg nogensinde har foretaget at starte et samarbejde med Beruf.
De har taget min forretning til nye højder. Jeg vil uden tvivl bruge Beruf til mine fremtidige opgaver samt anbefale Beruf til andre.

– Kim Rosendal, ejer, H.C. Andersen Koncernen ApS

HC Andersen Koncernen

Vi er meget glade for vores samarbejde med Beruf. De rådgav os på bedste vis og lavede vores nye hjemmeside.

Resultatet afspejler på en perfekt måde både os som virksomhed og vores mål med hjemmesiden.

– Jens Heide, Scanpartners

Scanpartners

Beruf har løftet vores digitale synlighed til det næste niveau. Der ydes utrolig kompetent vejledning i alle aspekter af digital markedsføring.

Den løbende dialog og afrapportering giver et fantastisk indblik i konverteringsrater og samtidig tryghed i, at vi får fuld valuta for vores Adwords-budget.

– Jacob Haugaard, Urbanrangercamp.dk

Urban Ranger Camp

Du er i trygge hænder!

I 2017 valgte vi at flyttet vores online-aktiviteter, som Google Adwords og displayannoncering fra et større mediebureau til Beruf og er meget glade for samarbejdet.

Hos Beruf er man i trygge hænder, de er yderst kompetente og har stort indblik i og forståelse for de behov vi har som shoppingcenter med en bred og uhomogen målgruppe.

Beruf har lavet vores Adwords-optimering, hvilket har spillet en stor rolle i væksten af besøgende på vores hjemmeside og i SlotsArkaderne det seneste år.  Vi ser frem til fortsat vækst i samarbejdet med Beruf 🙂

Christina Nymand Nielsen, Center marketing manager – SlotsArkaderne

SlotsArkaderne

Vi benytter Beruf som samarbejdspartner til flere af vores kunder og både vi og vores kunder er rigtig glade for samarbejdet.

Hele teamet bag Beruf er profesionelle og dedikerede, hvilket gør at vores kunder har oplevet et markant løft i kvaliteten, i arbejdet med Google Adwords.

– Lasse Møller, Markedschef – Benjamin_Creative

Benjamin Creative